Creatief (web)marketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ Creatief bureau die originele concepten bedenkt voor spraakmakende reclamecampagnes en merkwaardige marketingacties

Creatief (web)marketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ

Verassende post blijkt een echte aandachttrekker van Garage Trouw

Direct mailing voor Garage Trouw uit HeenvlietDirect mailing voor Garage Trouw uit HeenvlietDirect mailing voor Garage Trouw uit Heenvliet

Vraag

Bestaande klanten en prospects op de hoogte brengen van de verhuizing naar nieuwe locatie.
.

Concept

Opvallen in de vorm van een waardepapier tussen huis-aan-huis krantjes. De geadresseerden denken dat er iemand per ongeluk zijn kentekenbewijs door de brievenbus heeft gegooid en gaan lezen!

Analyse

De verhuizing met spectaculaire opening van nieuwe locatie moet opvallen tussen alle huis-aan-huis kranten en folders in de regio.
.
.
.
.
.

Creatie

Een kentekenbewijs omgetoverd tot een verhuisbewijs in het oorspronkelijke plastic hoesje. Een mailing met enorm hoge attentiewaarde en aandacht.

Resultaat

Telefoon stond roodgloeiend van complimenten voor de leuke aanpak.

Delen via: Twitter | Facebook | eMail | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.


Als (merk)waardig creatief off- & online reclamebureau met "mouwen opgestroopt" mentaliteit zijn we gespecialiseerd in o.a. marktanalyse, strategiebepaling, conceptontwikkeling, creatie, digitaal design voor (online) communicatiecampagnes / marketingacties, websites en mediaplanning.