Creatief (web)marketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ Creatief bureau die originele concepten bedenkt voor spraakmakende reclamecampagnes en merkwaardige marketingacties

Creatief (web)marketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ

Herhaling en herkenning werkt voor Center Parcs Europe

Printcampagne Searching for DM Ministers in a State of Happiness Center Parcs EuropePrintcampagne Kijkje achter de schermen voor Center Parcs EuropePrintcampagne het is hier fantastisch voor Center Parcs Europe

Vraag

Krachtige en doeltreffende personeelsadvertenties ontwikkelen, inzetbaar voor alle parken.
.
.

Concept

Veel herkenning bereiken met staande en liggende functieadvertenties. Opvallen door meerdere relatief kleine advertenties in herkenbare kleur te plaatsen (verspreid op één pagina) en www.CenterParcsJOBS.nl communiceren.

Analyse

Center Parcs biedt enorm veel banen voor alle niveaus, de doelstelling is dat zoveel mogelijk mensen dat komen te weten en die kennis weer overbrengen aan anderen. Mede door de kracht van herhaling ziet de lezer dat er altijd en voor elke afdeling werk is.

.
.

Creatie

Design, opmaak en mediabegeleiding voor recruiters van parken in binnen- en buitenland.

Resultaat

Functieadvertenties met interactief karakter, grote bekendheid voor CenterParcsJOBS.nl en extra clicks op de vacaturepagina’s.

Delen via: Twitter | Facebook | eMail | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.


Als (merk)waardig creatief off- & online reclamebureau met "mouwen opgestroopt" mentaliteit zijn we gespecialiseerd in o.a. marktanalyse, strategiebepaling, conceptontwikkeling, creatie, digitaal design voor (online) communicatiecampagnes / marketingacties, websites en mediaplanning.