Creatief (web)marketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ Creatief bureau die originele concepten bedenkt voor spraakmakende reclamecampagnes en merkwaardige marketingacties

Creatief (web)marketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ

Nieuwe landelijke aanpak medewerkers werven Center Parcs

Eerste pilot met teaser advertenties voor Center Parcs Europe.Eerste pilot met advertenties in duotone (2 kleuren) voor Center Parcs Europe.Eerste pilot met advertenties in full colour voor Center Parcs Europe.

Vraag

Collectief nieuwe medewerkers werven voor alle parken van Center Parcs Europe.
.

Concept

Zichtbaar worden door landelijke herkenning en herhaling. Duidelijk M/V communiceren en verwijzen naar de online vacaturepagina om goed te kunnen monitoren.

Analyse

Alle parken organiseerden lokaal de advertentieruimtes en uitingen zonder toezicht van de algemene communicatieafdeling. De CONCEPTERIJ werd vanaf nu alleen door een nieuwe afdeling aangestuurd.
.
.
.
.
.

Creatie

Kleine teaser advertenties met alleen de functie- en parkvermelding met ondersteuningen van groene huisstijlkleur.

Resultaat

Door goed intern te inventariseren en collectief in te kopen waren de kosten per park lager en konden de HRM recruiters meer tijd aan het personeel op de parken besteden.

Delen via: Twitter | Facebook | eMail | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.


Als (merk)waardig creatief off- & online reclamebureau met "mouwen opgestroopt" mentaliteit zijn we gespecialiseerd in o.a. marktanalyse, strategiebepaling, conceptontwikkeling, creatie, digitaal design voor (online) communicatiecampagnes / marketingacties, websites en mediaplanning.