Creatief (web)marketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ Creatief bureau die originele concepten bedenkt voor spraakmakende reclamecampagnes en merkwaardige marketingacties

Creatief (web)marketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ

Direct aangesproken eindgebruiker is overtuigd uitzendbureau We4Kids

Direct marketing actie We4Kids UitzendbureauDirect marketing actie We4Kids UitzendbureauDirect marketing actie We4Kids Uitzendbureau

Vraag

De startende uitzendorganisatie We4Kids op de kaart zetten.
.

Concept

Ik ben in goede handen bij We4Kids. Leuke reacties van een kind en haar moeder die beiden juf Suzan de hemel in prijzen.

Analyse

Een gespecialiseerd uitzendbureau moet bekend zijn bij werkgevers uit die specifieke branche. Een gerichte actie dus met de juiste bedrijfsnamen en contactpersonen.
.
.
.
.
.

Creatie

Spraakmakende direct mailing met kindertekening en briefje in een envelop met speciale We4Kids -postzegel plus interactie via de speciale actiepagina www.we4kids.nl/jufsuzan.

Resultaat

Een ludieke regionale campagne voor scholen en kinderopvangcentra die voor veel respons zorgde.

Delen via: Twitter | Facebook | eMail | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.


Als (merk)waardig creatief off- & online reclamebureau met "mouwen opgestroopt" mentaliteit zijn we gespecialiseerd in o.a. marktanalyse, strategiebepaling, conceptontwikkeling, creatie, digitaal design voor (online) communicatiecampagnes / marketingacties, websites en mediaplanning.