Creatief (web)marketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ Creatief bureau die originele concepten bedenkt voor spraakmakende reclamecampagnes en merkwaardige marketingacties

Creatief (web)marketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ

De breed uitgelichte kwaliteit van BOKO Dakbedekkers overtuigt

Brochure BOKO Dakbedekkers uit Westknollendam / WormerveerBrochure BOKO Dakbedekkers uit Westknollendam / WormerveerBrochure BOKO Dakbedekkers uit Westknollendam / Wormerveer

Vraag

Ontwikkel een bedrijfspresentatie waar je niet omheen kunt.
.

Concept

De jaargetijden en weertypen zijn voor dakdekkers belangrijke factoren. Die staan visueel en tekstueel voor de geïntroduceerde norm.

Analyse

BOKO is één van de meest toonaangevende dakdekkers van Nederland, hun vakkennis en visie op daken is daarom het uitgangspunt.
.
.
.

Creatie

Full colour 8-pagina brochure, ondersteund door een bedrijfspresentatie op dvd, advertentiecampagnes en restyle huisstijl.

Resultaat

De BOKO-norm wordt in de branche herkend en erkend.

Delen via: Twitter | Facebook | eMail | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.


Als (merk)waardig creatief off- & online reclamebureau met "mouwen opgestroopt" mentaliteit zijn we gespecialiseerd in o.a. marktanalyse, strategiebepaling, conceptontwikkeling, creatie, digitaal design voor (online) communicatiecampagnes / marketingacties, websites en mediaplanning.