Creatief (web)marketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ Creatief bureau die originele concepten bedenkt voor spraakmakende reclamecampagnes en merkwaardige marketingacties

Creatief (web)marketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ

Na herkenbare campagne wordt de BOKO-norm herkend

1e Advertentie van de 2e advertentiecampagne voor BOKO Dakbedekkers uit Westknollendam/Wormerveer2e Advertentie van de 2e advertentiecampagne voor BOKO Dakbedekkers uit Westknollendam/Wormerveer3e Advertentie van de 2e advertentiecampagne voor BOKO Dakbedekkers uit Westknollendam/Wormerveer

Vraag

Ontwikkel een originele campagne waarmee we laten zien dat wij toonaangevend zijn.
.
.

Concept

Ontwikkelingen in de bouwbranche ( “handelen met voorkennis”, “de bouwfraude” en “uitgelekte informatie via bij het straatvuil gezette computers”) met een vette knipoog omgetoverd tot advertenties met pakkende beelden en een sterke boodschap.

Analyse

BOKO onderscheidt zich sterk van andere bedrijven in de dakenbranche in Nederland, dat vermogen moet worden overgebracht.
.
.
.
.
.

Creatie

Met een printcampagne voor vakbladen wordt een invulling gegeven aan het ontwikkelde concept “BOKO: de norm”, eerder door ons uitgewerkt in huisstijl, promotie-dvd en brochure.

Resultaat

De uitvoering van BOKO staat vanaf nu bekend als de norm binnen de dakenbranche.

Delen via: Twitter | Facebook | eMail | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.


Als (merk)waardig creatief off- & online reclamebureau met "mouwen opgestroopt" mentaliteit zijn we gespecialiseerd in o.a. marktanalyse, strategiebepaling, conceptontwikkeling, creatie, digitaal design voor (online) communicatiecampagnes / marketingacties, websites en mediaplanning.