Creatief (web)marketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ Creatief bureau die originele concepten bedenkt voor spraakmakende reclamecampagnes en merkwaardige marketingacties

Creatief (web)marketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ

Guerrillamarketing met opvallend non-permanente stickers VuilVrij.nl

Guerrillamarketing met opvallend VuilVrij.nl-sticker op entreedeur voor intensief contactmoment.Guerrillamarketing met opvallend VuilVrij.nl-sticker op entreedeur voor intensief contactmoment.Guerrillamarketing met opvallend VuilVrij.nl-sticker op entreedeur voor intensief contactmoment.

Vraag

Extra naamsbekendheid en meer opdrachten.
.

.

Concept

Een opvallende sticker in de vorm van een vieze vlek met de tekst VuilVrij.nl wordt op het raam geplakt van een gebouw. De sticker wekt nieuwsgierigheid op en men gaat op internet kijken.

Analyse

Glazenwasser Kranendonk in de regio laten profileren met ‘kwalitatief vakmanschap en scherpere prijzen’.
.
.
.
.
.
.
.
.

Creatie

Grote stickers, de bijpassende brief geeft uitleg: ‘U wilt toch ook VuilVrij?’ en leidt tot de gewenste actie. Ondersteund met complete website, extra aandacht door magneetplaten op bedrijfsauto’s.

Resultaat

“We ontvangen veel positieve reacties. En omdat wij kwalitatief goede gevelreiniging scherp kunnen aanbieden, zijn er al snel nieuwe klanten binnengekomen. De actie laten we zeker nog een tijdje doorlopen!”

Delen via: Twitter | Facebook | eMail | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.


Als (merk)waardig creatief off- & online reclamebureau met "mouwen opgestroopt" mentaliteit zijn we gespecialiseerd in o.a. marktanalyse, strategiebepaling, conceptontwikkeling, creatie, digitaal design voor (online) communicatiecampagnes / marketingacties, websites en mediaplanning.