Creatief (web)marketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ Creatief bureau die originele concepten bedenkt voor spraakmakende reclamecampagnes en merkwaardige marketingacties

Creatief (web)marketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ

Onvergetelijke BOKO Golfchallenge 2009 een groot succes

Voor dit spectaculaire evenement regelden wij een voltallig team behulpzame caddies en sportmasseursWij verzorgde de begeleiding, fotoregistratie en vormgeving van de alle uitingen (kleding, trolleys, etc.) die het evenement zijn eigen uitstraling gavenBinnen het thema “service én aandacht” genoot een groot aantal deelnemers van de vele verrassingen (waaronder een schone auto voor de terugreis) en prachtige prijzen

Vraag

De bijzondere en exclusieve BOKO golfdag aankleden en registreren.
.

Concept

Ieder jaar krijgt BOKO’s Golfchallenge een ander thema: van uitgebreide clinics tot optimale verzorging.

Analyse

Doelstelling is relaties op een ontspannen manier leren kennen, binnen de welbekende norm.
.
.
.
.
.
.

Creatie

De voorbereiding, fotoregistratie en vormgeving van alles dat het evenement zijn eigen uitstraling geeft, een give-away en een mooie fotopresentatie als relatiegeschenk.

Resultaat

Een succesvolle relatiedag waarbij een groot aantal deelnemers ieder jaar geniet van de vele verrassingen en prachtige prijzen.

Delen via: Twitter | Facebook | eMail | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.


Als (merk)waardig creatief off- & online reclamebureau met "mouwen opgestroopt" mentaliteit zijn we gespecialiseerd in o.a. marktanalyse, strategiebepaling, conceptontwikkeling, creatie, digitaal design voor (online) communicatiecampagnes / marketingacties, websites en mediaplanning.