Creatief (web)marketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ Creatief bureau die originele concepten bedenkt voor spraakmakende reclamecampagnes en merkwaardige marketingacties

Creatief (web)marketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ

BOKO’s Golfchallenge “verleden & toekomst” groot succes!

De reactie waren super over de spectaculaire helikoptervlucht voor de deelnemers aan de clinic“Er is geen toekomst zonder verleden”. Naast Oudhollands snoep, haring en korenwijn was het diner volledig in stijl. Deze ouderwetse sfeer werd doorgevoerd door gebruik van 100 jaar oude putters en old fashion golfpetten met het challenge-beeldmerkOok dachten we mee over de boodschap en uitvoering van de overweldigende lasershow. Bij de prijsuitreiking kreeg de winnaar een mooie zeppelinvlucht met golfarrangement aangeboden. De tweede prijs was een dag rondrijden in een echte Burton. Een dag waarop we enorm veel leuke reacties ontvingen, beslist voor herhaling vatbaar...

Vraag

De bijzondere en exclusieve BOKO golfdag aankleden en registreren.
.

Concept

Ieder jaar krijgt BOKO’s Golfchallenge een ander thema: van uitgebreide clinics tot optimale verzorging.

Analyse

Doelstelling is relaties op een ontspannen manier leren kennen, binnen de welbekende norm.
.
.
.
.
.
.

Creatie

De voorbereiding, fotoregistratie en vormgeving van alles dat het evenement zijn eigen uitstraling geeft, een give-away en een mooie fotopresentatie als relatiegeschenk.

Resultaat

Een succesvolle relatiedag waarbij een groot aantal deelnemers ieder jaar geniet van de vele verrassingen en prachtige prijzen.

Delen via: Twitter | Facebook | eMail | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.


Als (merk)waardig creatief off- & online reclamebureau met "mouwen opgestroopt" mentaliteit zijn we gespecialiseerd in o.a. marktanalyse, strategiebepaling, conceptontwikkeling, creatie, digitaal design voor (online) communicatiecampagnes / marketingacties, websites en mediaplanning.