Creatief (web)marketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ Creatief bureau die originele concepten bedenkt voor spraakmakende reclamecampagnes en merkwaardige marketingacties

Creatief (web)marketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ

Handboek communicatie Gors introduceren met een Brand Manual

Instructiedriehoek identiteit Gors ZeelandPlano instructiedriehoek identiteit Gors ZeelandInstructiedriehoek identiteit Gors Zeeland

Vraag

Informatie, gemaakte afspraken en voorbeelden van huisstijldragers op het intranet in een handboek communicatie verwerken.

Concept

Het handboek introduceren, promoten met een uiting die de medewerkers bewaren en bij hun werkplek kunnen neerzetten.

Analyse

Na overleg is er gekozen om het handboek communicatie digitaal te maken en zo goed up-to-date te houden.
.
.
.
.
.
.
.

Creatie

Een Brand Manual als driehoek in de nieuwe kleuren en stijl waar de basisregels en uitingen op staan met de boodschap dat men online meer informatie en alle nieuwe uitingen terug kan vinden.

Resultaat

De nieuwe identiteit is met zeer positieve reacties ontvangen en zo kunnen de medewerkers in een korte tijd gezamenlijk de vorm en de pay-off “mensgerichte ondersteuning” uitdragen.

Delen via: Twitter | Facebook | eMail | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.


Als (merk)waardig creatief off- & online reclamebureau met "mouwen opgestroopt" mentaliteit zijn we gespecialiseerd in o.a. marktanalyse, strategiebepaling, conceptontwikkeling, creatie, digitaal design voor (online) communicatiecampagnes / marketingacties, websites en mediaplanning.