Creatief (web)marketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ Creatief bureau die originele concepten bedenkt voor spraakmakende reclamecampagnes en merkwaardige marketingacties

Creatief (web)marketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ

Enthousiaste cliënten in de nieuwe sectorbrochures van Gors

Sectorbrochures Gors, ZeelandBrochure Gors, kind & jeugd met een beperkingBrochure Gors, mensen met een lichamelijke beperking

Vraag

Elke sector van Gors een eigen brochure met de mensen op de voorgrond.
.

Concept

Brochure met een herkenbare foto en titel op de voorzijde. De coverfoto andersom als spread maken om de samenhorigheid te benadrukken.

Analyse

Per doelgroep brochures maken met een overzicht van alle diensten binnen de betreffende sector zonder daarbij in te gaan op locaties.
.
.
.
.
.
.
.

Creatie

Voor de herkenning het symbool als achtergrond en indeling van de spreads gebruiken met veel fotografie van enthousiaste kleurrijke cliënten.

Resultaat

Zeer enthousiaste reacties omdat we juist de eigen cliënten hebben gebruikt en het valt iedereen ook op dat de cliënten het naar hun zin hebben bij Gors.

Brochure Gors, kind & jeugd met een beperkingBrochure Gors, mensen met een lichamelijke beperkingBrochure Gors, mensen met een verstandelijke beperking

Delen via: Twitter | Facebook | eMail | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.


Als (merk)waardig creatief off- & online reclamebureau met "mouwen opgestroopt" mentaliteit zijn we gespecialiseerd in o.a. marktanalyse, strategiebepaling, conceptontwikkeling, creatie, digitaal design voor (online) communicatiecampagnes / marketingacties, websites en mediaplanning.