Creatief (web)marketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ Creatief bureau die originele concepten bedenkt voor spraakmakende reclamecampagnes en merkwaardige marketingacties

Merkwaardig creatief webmarketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ uit Zeeland

Nieuwe Google vriendelijke website

Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan onze nieuwe website, en we zijn trots op het resultaat! Met deze website kunnen we u nog beter informeren over de door ons geboden diensten. Bovendien kunnen wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Ook realisaties van aansprekende projecten die wij voor onze relaties hebben mogen verzorgen, zullen hier regelmatig worden uitgelicht.

Google vriendelijk

Ook wij als internet- en reclamebureau waren ook echt aan een Google vriendelijke CMS-website (welke wij al jaren aan onze klanten aanbieden) toe. Vroeger hadden we nog de vormgeving als excuus, maar dat is zoals te zien is tegenwoordig ook geen belemmering meer. Nu kunnen we ook uitgebreide SEO op onszelf toepassen.

Traffic

Verder is onze nieuwe website te linken met de verschillende Social Media zoals bijvoorbeeld Twitter met als doel meer traffic naar onze website te generen.

Delen via: Twitter | Facebook | eMail | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.


Als (merk)waardig creatief off- & online reclamebureau met "mouwen opgestroopt" mentaliteit zijn we gespecialiseerd in o.a. marktanalyse, strategiebepaling, conceptontwikkeling, creatie, digitaal design voor (online) communicatiecampagnes / marketingacties, websites en mediaplanning.