Creatief (web)marketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ Creatief bureau die originele concepten bedenkt voor spraakmakende reclamecampagnes en merkwaardige marketingacties

Creatief (web)marketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ

Persconferentie nieuwe koers Gors op Deltapark Neeltje Jans Zeeland

Persconferentie Gors op Deltapark Neeltje Jans in ZeelandNieuwe vlag werd gehezen door cliënten in opdracht van de zeeleeuwen tijdens de persconferentie Gors op Deltapark Neeltje Jans in ZeelandNieuwe polo's na de persconferentie Gors op Deltapark Neeltje Jans in Zeeland

Vraag

Hoe gaan we de nieuwe identiteit communiceren.
.
.
.

Concept

Op een spraakmakende locatie speciaal voor genodigden een persconferentie organiseren zodat het ook in verschillende media zal worden opgenomen met ondersteuning van een paginagrote advertentie in de PZC.

Analyse

Omdat Gors een grote organisatie in Zeeland is, een duidelijk startpunt communiceren binnen, maar zeker ook rondom de organisatie met de nieuwe pay-off “mensgerichte ondersteuning”.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Creatie

Terug naar de naam “gors” (buitendijks gebied). Deltapark Neeltje Jans leende zich daar perfect voor met als hoogtepunt de zeeleeuwen die de nieuwe vlag naar de top begeleidden. Om de genodigde de nieuwe kernwaarden te laten beleven hebben ze vooraf een GPS-route bewandeld. Daarna kreeg iedereen een tas in de nieuwe stijl, gevuld met nieuwe brochures. In het restaurant was er gebak om het te vieren en kon men napraten met de pers.

Resultaat

Zeer enthousiaste reacties en complimenten voor de nieuwe stijl en de aanpak van de bekendmaking.

Delen via: Twitter | Facebook | eMail | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.


Als (merk)waardig creatief off- & online reclamebureau met "mouwen opgestroopt" mentaliteit zijn we gespecialiseerd in o.a. marktanalyse, strategiebepaling, conceptontwikkeling, creatie, digitaal design voor (online) communicatiecampagnes / marketingacties, websites en mediaplanning.