Creatief (web)marketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ Creatief bureau die originele concepten bedenkt voor spraakmakende reclamecampagnes en merkwaardige marketingacties

Marcel Bezemer, eigenaar(dig) van merkwaardig creatief digitaal communicatie-, reclamebureau de CONCEPTERIJ te Schouwen-Duiveland, Zeeland voor Groot Rotterdam e.o.

Elke vrijdag* vrijblijvend adviesochtend

Het inloopspreekuur is een nieuw initiatief waar iedere ondernemer met lef voor zijn marketingvraag bij ons kantoor in het voormalige Stadhuis van Brouwershaven terecht kan.

Het concept is simpel met als doel “met een reclameadviseur aan tafel om uw ideeën / bedrijf / product vrijblijvend te beoordelen”. Bij ons staat de deur altijd open, maar elke vrijdagochtendin 2012 ontvangt u (zonder afspraak**) ±1 uur kosteloos communicatieadvies en tips met betrekking tot een slimme verdeling van uw reclamebudget.

Wij zullen géén aanspraak maken op auteursrecht of een vervolgopdracht. Verder zullen wij u nooit ongevraagd informatie of diensten aanbieden en alle besproken zaken blijven binnen de ‘dikke muren’ van ons reclamebureau.

*= Vakantiedagen uitgesloten. **= Graag hiernaast en tijd en datum aangeven dat we u kunnen verwachten of om teleurstellingen te voorkomen.

Locatiegegevens:
Voormalig Stadhuis, Markt 2 (gratis parkeren)
4318 AG  Brouwershaven, Schouwen-Duiveland
Marcel Bezemer, T. (0111) 652 854

.
.

Delen via: Twitter | Facebook | eMail | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.


Als (merk)waardig creatief off- & online reclamebureau met "mouwen opgestroopt" mentaliteit zijn we gespecialiseerd in o.a. marktanalyse, strategiebepaling, conceptontwikkeling, creatie, digitaal design voor (online) communicatiecampagnes / marketingacties, websites en mediaplanning.