Creatief (web)marketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ Creatief bureau die originele concepten bedenkt voor spraakmakende reclamecampagnes en merkwaardige marketingacties

Corporate ID onswooneiland.nl is begonnen door merkwaardig creatief marketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ

Naam en huisstijl voor onafhankelijk online woonplein

Stijlvol visitekaartje met de pay-off "Uw (t)huis staat op onswooneiland.nl.A5 vensterenvelop voor ons wooneiland.Alles in de oranje versie ons wooneiland.

Vraag

Ontwikkel een nieuw huisstijl voor een nieuwe onafhankelijk online woonplein op en voor Schouwen-Duiveland.

Concept

Verschillende kleurcombinaties om de onafhankelijkheid te waarborgen en de mogelijk om steeds verder uit te breiden.

Analyse

Wij hebben meegedacht over het concept en de positionering ervan. Na een marktonderzoek is het concept uitgewerkt en ontstond er een werknaam waar we zulke positieve reacties op hebben kregen dat we door zijn gegaan met de combinaties ‘ons, uw en mijn wooneiland’.
..

Creatie

Een complete huisstijl voor de zakelijke markt en einddoelgroep ondersteund met de pay-off ‘Uw (t)huis staat op onswooneiland.nl.

Resultaat

Een kleurrijk geheel waar onze klant vele positieve reacties op heeft ontvangen.

Delen via: Twitter | Facebook | eMail | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.


Als (merk)waardig creatief off- & online reclamebureau met "mouwen opgestroopt" mentaliteit zijn we gespecialiseerd in o.a. marktanalyse, strategiebepaling, conceptontwikkeling, creatie, digitaal design voor (online) communicatiecampagnes / marketingacties, websites en mediaplanning.