Creatief (web)marketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ Creatief bureau die originele concepten bedenkt voor spraakmakende reclamecampagnes en merkwaardige marketingacties

Scholenmailing Deltapark Neeltje Jans Zeeland door merkwaardig creatief marketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ

Nieuw folder speciaal voor scholenmailing met een achterzijde als poster

Mailing brief voor scholen uit en rondom de provincie Zeeland.Folder/poster voor de scholenmailing van Deltapark Neeltje Jans.Overzicht d.m.v. plattegrond Deltapark Neeltje Jans Zeeland.

Vraag

Nieuwe folder – rekening houdende met de bestaande huisstijl – voor benadering van alle scholen in de eigen en naastliggende provincies.

Concept

Kleurcombinatie meer op de nieuwe attractie “Meet the Sharks” afstemmen met op de achterzijde een poster om op te hangen voor de herhalingsfactor.

Analyse

De kinderen op scholen enthousiasmeren om hun schoolreis naar Deltapark Neeltje Jans te gaan.
.
.
.

Creatie

Duidelijke overzichtelijke folder met al het leuks wat op het park te beleven en leren is met een briefpapier en envelop in stijl.

Resultaat

Een duidelijke lijn speciaal voor de scholen.

Delen via: Twitter | Facebook | eMail | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.


Als (merk)waardig creatief off- & online reclamebureau met "mouwen opgestroopt" mentaliteit zijn we gespecialiseerd in o.a. marktanalyse, strategiebepaling, conceptontwikkeling, creatie, digitaal design voor (online) communicatiecampagnes / marketingacties, websites en mediaplanning.