Creatief (web)marketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ Creatief bureau die originele concepten bedenkt voor spraakmakende reclamecampagnes en merkwaardige marketingacties

Webdesign onswooneiland.nl is begonnen door merkwaardig creatief marketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ

Volledige woningaanbod en aanbiedingen op één opvallende website

Homepage nieuw woonportal Schouwen-Duiveland.Zoekfunctie nieuw woonportal onswooneiland.nl.Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk zoekresultaat ons wooneiland.

Vraag

Ontwikkel een nieuw design voor een nieuw onafhankelijk woonportaal op en voor Schouwen-Duiveland.

Concept

Visueel duidelijk maken met sub-domeinnamen ‘mijnwooneiland.nl‘ en ‘uwwooneiland.nl‘.

Analyse

Schouwse makelaars én woongerelateerde bedrijven visueel samenvoegen en het volledige woningaanbod van het eiland online presenteren met verschillende extra applicaties zoals o.a. woningmatch, proefwonen en veilingen.
.
.
.

Creatie

Nieuwe huisstijl doorvoeren in een gebruiksvriendelijk stramien met verschillende kleuren voor de juiste beleving en herkenbaarheid.

Resultaat

Een kleurrijke website en nieuwsbrief met de laatste social media mogelijkheden die de woningmarkt op Schouwen-Duiveland goed zal doen.

Uniek woningmatch via mijnwooneiland.nl._Duidelijke presentatie woonkernen Schouwen-Duiveland via onswooneiland.nl._Overzichtelijk portaal van bedrijven voor Schouwen-Duiveland op onswooneiland.nl.

Delen via: Twitter | Facebook | eMail | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.


Als (merk)waardig creatief off- & online reclamebureau met "mouwen opgestroopt" mentaliteit zijn we gespecialiseerd in o.a. marktanalyse, strategiebepaling, conceptontwikkeling, creatie, digitaal design voor (online) communicatiecampagnes / marketingacties, websites en mediaplanning.