Creatief (web)marketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ Creatief bureau die originele concepten bedenkt voor spraakmakende reclamecampagnes en merkwaardige marketingacties

Nieuwe locatie merkwaardig creatief reclamebureau de CONCEPTERIJ

Reclamebureau de CONCEPTERIJ ook in ’De Ondernemersbron van Zeeland’

Kamperland – Kortgeleden viel bij dit reclamebureau het besluit om per begin dit jaar aan te sluiten bij het nieuwe concept ‘De Ondernemersbron van Zeeland’ in Kamperland. Een ondernemerscollectief in het voormalige Rabobank kantoor waarbij verschillende bedrijven samenwerken en elkaar versterken. 

“Tot kortgeleden waren wij gevestigd, tezamen met enkele andere bedrijven in het voormalige Stadhuis in het mooie havenstadje Brouwershaven. Nadat het grootste bedrijf in het pand aangaf graag het gehele pand te willen huren zijn we op zoek gegaan naar een ander onderkomen”. Aldus Marcel Bezemer, eigenaar van reclamebureau de CONCEPTERIJ.

In 1999 startte Marcel Bezemer het reclamebureau vanuit Brielle. Zijn thuisplek maakte echter al snel plaats voor een eigen authentiek kantoorpand aan de Kerkstraat in Geervliet. Nadat ruim 10 jaar geleden voor hem en zijn gezin het besluit viel om in het mooie Burgh-Haamstede te gaan wonen is het bedrijf daarom naar Brouwershaven meeverhuisd. En nu dus sinds begin 2015 in ’De Ondernemersbron van Zeeland’ aan de Noordstraat 1A in Kamperland.

Reclame maken

Onze naam zegt het al: op conceptmatige wijze kunt u bij ons creatief (web)marketing-, reclamebureau terecht voor spraakmakende communicatiecampagnes en marketingacties! We realiseren de voorkeur voor juist uw product of dienst. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om de juiste media en benadering per doelgroep te kiezen. Ook overtuigd van onze aanpak? Kijk ook eens op onze website www.concepterij.nl voor eerder gemaakte concepten.

Optimale werkomstandigheden

“De Ondernemersbron van Zeeland is voor ons een schitterende werkplek in een bruisende omgeving op een mooie locatie. Het nieuwe ondernemen is kennis delen en krachten bundelen. Kom gerust eens langs bij De Ondernemersbron van Zeeland!”

Delen via: Twitter | Facebook | eMail | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.


Als (merk)waardig creatief off- & online reclamebureau met "mouwen opgestroopt" mentaliteit zijn we gespecialiseerd in o.a. marktanalyse, strategiebepaling, conceptontwikkeling, creatie, digitaal design voor (online) communicatiecampagnes / marketingacties, websites en mediaplanning.