Creatief (web)marketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ Creatief bureau die originele concepten bedenkt voor spraakmakende reclamecampagnes en merkwaardige marketingacties

Grootste reclame ter wereld in New York

Time Square in New York heeft het grootste en duurste reclamescherm ter wereld

Time Square in New York heeft er sinds deze week een nieuw reclamebord bij. Het is het grootste en duurste ter wereld. Voordat de huidige lichtshow begon, werd er afgeteld onder het motto ‘change is constant’. De eigenaar van het scherm is Vornado Realty Trust dat ook een aantal gebouwen aan de overkant van de straat heeft met een Forever 21 en Disney-winkel. Het scherm loopt helemaal van 45th Street tot 46th Street. Vroeger hing er een groot Kodak-bord. “When it comes to making an impact in Times Square size does matter”, aldus een woordvoerder van Clear Channel. Tot die tijd is er een digitale show van de Universal Everything Studio. Google wordt volgens Clear Channel Outdoor (het bedrijf dat de advertentieruimte verhuurt) vanaf volgende week de eerste huurder.

Elke dag lopen naar schatting zo’n 300.000 voetgangers langs het bord. Het reclamebord is acht verdiepingen hoog – even groot als een American Football-veld – en kost naar verluidt 2 miljoen euro per maand om te huren.

Bron: nrcq

Delen via: Twitter | Facebook | eMail | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.


Als (merk)waardig creatief off- & online reclamebureau met "mouwen opgestroopt" mentaliteit zijn we gespecialiseerd in o.a. marktanalyse, strategiebepaling, conceptontwikkeling, creatie, digitaal design voor (online) communicatiecampagnes / marketingacties, websites en mediaplanning.