Creatief (web)marketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ Creatief bureau die originele concepten bedenkt voor spraakmakende reclamecampagnes en merkwaardige marketingacties

Werkwijze bij merkwaardig creatief digitaal webmarketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ

Reclamebureau > CONCEPTERIJ > Strategie …

Weet u wat uw doelgroep vraagt? Merkwaardige concepten!

Gaat u ook voor een doordachte koers? Onze sterke ideeën worden geboren met marktkennis als basis waar vanuit een gedegen strategie wordt bepaald. Belangrijk om te kunnen onderscheiden en de doelgroep gericht te overtuigen. Uw visie en doelstellingen vertalen we naar een aanpak die we conform de markt of veranderingen in uw bedrijf bijsturen.

Loop voorop en benut dé kansen

Voor de creatieve conceptontwikkeling worden uw diensten, producten, branche, concurrenten en (potentiële) afnemers zorgvuldig geanalyseerd. Zonder deze essentiële basisinformatie is elke uitgegeven reclame-euro weggegooid geld.

Ook een onderscheidend concept?

Voor optimale kwaliteit en het beste resultaat wordt goed nagedacht over de te zetten stappen en verdiepen we ons eerst in uw bedrijfsfilosofieën. Ook bieden wij ondersteuning bij de commerciële strategie van uw merk/dienst/bedrijf.

Een voorkeur is de waarde

De kracht van uw merk zit in zijn merkwaardigheid. We focussen daarom op het onderscheidend vermogen, verpakt in een sfeer die mensen raakt. Heeft u uw voorkeur al bepaald? Zo ja, bel ons via (0111) 652 854 voor een kennismakingsgesprek..

.
.

De één gaat naar een luxe resort, de ander naar een familiecamping. Wat gunt uw doelgroep zichzelf, wat is hun gezinssamenstelling en welke keuzes maken zij? Wij analyseren het voor u. Hoe ervaart een man communicatie? Op welke manier doet een vrouw dat? En hoe werkt het bij jongeren? Wij hebben de kennis in huis om de juiste media en benadering te kiezen. We realiseren de voorkeur voor uw product of dienst. Een voorkeursplek die gebaseerd is op emotie, daarom bepalen we de sfeer die het beste overtuigd.
De één luistert naar Classic FM, de ander Sky Radio, weer anderen gaan voor de beleving van een concert. Iedereen deelt zijn vrije tijd in op zijn eigen manier, welke activiteiten kiest uw doelgroep?
Delen via: Twitter | Facebook | eMail | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.


Als (merk)waardig creatief off- & online reclamebureau met "mouwen opgestroopt" mentaliteit zijn we gespecialiseerd in o.a. marktanalyse, strategiebepaling, conceptontwikkeling, creatie, digitaal design voor (online) communicatiecampagnes / marketingacties, websites en mediaplanning.