Creatief (web)marketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ Creatief bureau die originele concepten bedenkt voor spraakmakende reclamecampagnes en merkwaardige marketingacties

Goed bij merkwaardig creatief digitaal webmarketing, reclamebureau de CONCEPTERIJ

Reclamebureau > CONCEPTERIJ > Partner(s) …

Voorkeur is niet te koop, maar kan worden verdiend

Gaat u ook voor een vrijblijvende kennismaking? Ons bureau is in 1999 te Brielle (Voorne-Putten, vlak onder Rotterdam in Zuid-Holland h.o.d.n. Marbé Reclame) opgericht en heeft zich gespecialiseerd als creatief marketingbureau in promotionele acties en campagnes voor een grote diversiteit aan merken en bedrijven waarbij de nadruk ligt op een opvallend concept met herkenbare vormgeving en beleving om de doelgroep te activeren.

Om onze opdrachtgevers optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij zeer nauw samen met verschillende communicatie-gespecialiseerde freelancers met een grote dosis ervaring en vaste partners door het hele land. Wij zijn nooit groter dan u nodig vindt.

Narrowcasting via promotie displays

Steeds meer bedrijven zien de voordelen van een eigen televisiekanaal met aantrekkelijke communicatie via lcd- en plasmaschermen. Daarom zijn wij onder de naam NarrowMedia een samenwerking gestart met CT-AV, die de hardware levert. Wij verzorgen alle content zoals templates en digitale commercials voor in-& outdoor narrowcasting.

Collectieve webshop

Bestdeal Webshop® is door ons opgezet voor leveranciers die als Business Suppliers actief in verkoop op afstand, zowel online (via internet, alle vormen van e-commerce) als offline (via cataloog, direct mail, telefoon, SMS, televisie etc.) kunnen zijn. Dankzij bewustmaking, informatie, promotie, de certificatie van e-commerce websites d.m.v. een kwaliteitslabel en een eigen gedragscode, wil Bestdeal Webshop® bouwen aan de groei van de sector en de versterking van het vertrouwen in kopen op afstand.

Ondersteuning door sponsoring

Verenigingen en stichtingen die wij een warm hart toe dragen zijn: Stichting Vrienden van de Plantage (SVVDP) te Brielle, Ondernemersvereniging Burgh-Haamstede (OVBH)SV Diemen A-selectie en Spinningmarathon 2015 Sporten voor twee – Zeeland aan Z.

Op afspraak kunnen we u ook in het Businesscenter Geuzenstaete te Brielle (regio Rotterdam) ontvangen. Businesscenter Geuzenstaete is gunstig gelegen aan de Groene Kruisweg (de N218), nabij de N57, het Botlek-, Europoortgebied en de nieuwe tweede Maasvlakte. De CONCEPTERIJ is een modern reclamebureau van oorsprong uit Zuid-Holland en nu werkzaam vanuit Zeeland met klanten door het hele land. Ons kantoor is gevestigd in de voormalige Rabobank van Kamperland. Het gebouw werd in 2014 aangekocht door Sandee Hoveniers en is in gebruik als bedrijvencentrum genaamd De Ondernemersbron van Zeeland.
Hoe goed is uw merk/product/dienst vindbaar?
Delen via: Twitter | Facebook | eMail | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.


Als (merk)waardig creatief off- & online reclamebureau met "mouwen opgestroopt" mentaliteit zijn we gespecialiseerd in o.a. marktanalyse, strategiebepaling, conceptontwikkeling, creatie, digitaal design voor (online) communicatiecampagnes / marketingacties, websites en mediaplanning.