CT-AV dé audiovisuele inrichters uit Hoogvliet - Rotterdam door merkwaardig creatief marketing-, reclamebureau de CONCEPTERIJ Hellevoetsluis

CT-AV dé audiovisuele inrichters compleet vernieuwd webdesign en nieuwe CMS

Vraag

Ontwikkel een nieuw design voor de bestaande website www.ct-av.nl in dezelfde stijl als de eerder gerealiseerde advertenties.

Analyse

Een eerste stap richting een webshop voor meer offerte aanvragen, duidelijkheid qua prijzen communiceren en scherpe combinatie voor beamers, presentatieschermen, etc. aanbieden. Ook duidelijker “dé audiovisuele inrichters” naar voren laten komen om voor compleet nieuwe projecten in aanmerking te komen.

Concept

Visualisatie van een goed voorbeeld “audiovisuele inrichting” zoals een keurig verzorgde boardroom.

Resultaat

Een stijlvolle website die laagdrempelig is voor bezoekers om offertes aan te vragen.


Succes is een voortdurende reis. In onze concepten spreken en vergelijken we op positieve wijze. Zo enthousiasmeren we de off- & online doelgroep met een gewenste voorkeur als resultaat. Dat maakt de CONCEPTERIJ zo uniek en (merk)waardig voor CT-AV dé audiovisuele inrichters!

Van oorsprong komen we uit Rotterdam en de cultuur van die stad is wat bij de CONCEPTERIJ past. Je krijgt met aanpakkers te maken met een flexibele instelling en makers van (merk)waardige content. Dat doen we uiteraard in heel Nederland zoals voor CT-AV dé audiovisuele inrichters, maar zeker ook over de grens.

De CONCEPTERIJ is niet alleen een bedrijfsnaam van ons creatieve off- & online marketing-, reclamebureau, het is ook een kwaliteitskeurmerk. En een sterk merk staat natuurlijk 24/7 ‘aan’.

(Merk)waardig creatieve reclamebureau

Wij focussen op het onderscheidende vermogen, verpakt in een creatief en sfeervol off- & online concept die de gevraagde doelgroep raakt. Het te bereiken effect staat voorop. Wij realiseren meer naamsbekendheid, extra klantenbinding, imagoverbetering, directe verkoopbevordering.

Kies ook voor onze effectieve concepten. Wij realiseren een marketing- en communicatieplan met concept op maat, campagnematig uitgewerkt door onze (en/of eventueel freelance) vormgevers. Met persoonlijk advies bij elke uiting, alle media en in elke fase, waarbij we dat ene stapje extra zetten.

Aangenaam creatief denken, durven en doen

Ons marketing-, reclamebureau is in 1999 te Brielle (Voorne-Putten, vlak onder Rotterdam in Zuid-Holland) opgericht en door meerdere verhuizingen in de Randstad heel bekend met deze regio. Sinds de vestiging in Zeeland hebben we een mooie combinatie gevonden van een inspirerende omgeving en de reuring van de grote stad.

Om onze opdrachtgevers optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij zeer nauw samen met verschillende gespecialiseerde off- & online communicatie freelancers om het beste van iedereen toe te passen. Kortom: wij zijn nooit groter dan nodig is. Voor meer informatie of een afspraak bel je (0111) 652 854.

Zie ook