Alle relaties die een clinic volgden werden dit jaar extra in het zonnetje gezet door een rondvlucht te ervaren boven de Zaanse golfbaan en een toonaangevend project in Purmerend waar BOKO Dakbedekkers op dat moment werkzaam was.

Onvergetelijke BOKO Dakbedekkers Golfchallenge een groot succes

Vraag

De bijzondere en exclusieve BOKO golfdag aankleden en registreren.

Analyse

Doelstelling is relaties op een ontspannen manier leren kennen, binnen de welbekende norm.

Concept

Ieder jaar krijgt BOKO’s Golfchallenge een ander thema: van uitgebreide clinics tot optimale verzorging. De voorbereiding, fotoregistratie en vormgeving van alles dat het evenement zijn eigen uitstraling geeft, een give-away en een mooie fotopresentatie als relatiegeschenk.

Resultaat

Een succesvolle relatiedag waarbij een groot aantal deelnemers ieder jaar geniet van de vele verrassingen en prachtige prijzen.


Succes is een voortdurende reis. In onze concepten spreken en vergelijken we op positieve wijze. Zo enthousiasmeren we de off- & online doelgroep met een gewenste voorkeur als resultaat. Dat maakt de CONCEPTERIJ zo uniek en (merk)waardig voor BOKO Dakbedekkers!

Van oorsprong komen we uit Rotterdam en de cultuur van die stad is wat bij de CONCEPTERIJ past. Je krijgt met aanpakkers te maken met een flexibele instelling en makers van (merk)waardige content. Dat doen we uiteraard in heel Nederland zoals voor BOKO Dakbedekkers, maar zeker ook over de grens.

De CONCEPTERIJ is niet alleen een bedrijfsnaam van ons creatieve off- & online marketing-, reclamebureau, het is ook een kwaliteitskeurmerk. En een sterk merk staat natuurlijk 24/7 ‘aan’.

(Merk)waardig creatieve reclamebureau

Wij focussen op het onderscheidende vermogen, verpakt in een creatief en sfeervol off- & online concept die de gevraagde doelgroep raakt. Het te bereiken effect staat voorop. Wij realiseren meer naamsbekendheid, extra klantenbinding, imagoverbetering, directe verkoopbevordering.

Kies ook voor onze effectieve concepten. Wij realiseren een marketing- en communicatieplan met concept op maat, campagnematig uitgewerkt door onze (en/of eventueel freelance) vormgevers. Met persoonlijk advies bij elke uiting, alle media en in elke fase, waarbij we dat ene stapje extra zetten.

Aangenaam creatief denken, durven en doen

Ons marketing-, reclamebureau is in 1999 te Brielle (Voorne-Putten, vlak onder Rotterdam in Zuid-Holland) opgericht en door meerdere verhuizingen in de Randstad heel bekend met deze regio. Sinds de vestiging in Zeeland hebben we een mooie combinatie gevonden van een inspirerende omgeving en de reuring van de grote stad.

Om onze opdrachtgevers optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij zeer nauw samen met verschillende gespecialiseerde off- & online communicatie freelancers om het beste van iedereen toe te passen. Kortom: wij zijn nooit groter dan nodig is. Voor meer informatie of een afspraak bel je (0111) 652 854.

Zie ook